Sunday, April 6, 2014

Täidetud baklažaan

Hei! Tegin tänase pühapäeva puhul midagi head - brokoli ja punase kapsa riisi koos täidetud baklažaaniga. Järgmisel korral olen nii palju targem, et baklažaani panen enne täidist veidikeseks üksi ahju, tundsin, et jäi veidike tooreks. Lõikasin baklažaani pooleks, kühveldasin lusikaga sisu välja (teine kord ilmselt katsun veel rohkem kraapida) ning purustasin saumiksriga täidise materjali. Täidiseks kasutasin spinatit, küüslauku, tuunikala soolvees, kirsstomatit, päiksekuivatatud tomatit, värsket basiilikut. Punase kapsa ja brokoli riisi sees oli ka küüslauk ja seesami seemned. Lasin need kiirelt pannilt koos kookosrasvaga üle. Pärast lisasin ka punaseid ube ning kõrvitsa seemneid. Üli maitsev ja kõht sai ääääreni täis :)











No comments:

Post a Comment