Monday, April 7, 2014

Aurutatud köögiviljad kanafilee ja külma tomati kastmega

Praxi aeg on selles osas tore aeg, et jõuan alati täpselt lõuna ajaks koju. Koduteel mõtlesin kiirelt läbi, mida täna süüa tahaks. Kuna eilsest jäi üle veidi punase kapsa ja brokoli segu ja punaseid ube ning teadsin, et külmkapis on kindlasti ka kanafileed, siis tahtsin need omavahel seostada. Võtsin kapist välja aurutaja ning panin sinna brokoli, lillkapsa, värske porgandi ja kanafilee. Samal ajal panin kokku küüslaugu, tomati, kookospiima ja veidi sojakastet ning blendris valmis mõnus külm kaste. Pannil pruunistasin kergelt päevalille,- seesami- ja kõrvitsaseemned. Kui kõik oli valmis, leidsid kõik nimetatud toiduained taldrikul oma koha, puistasin seemnetega üle ning sõin kõhu ääreni täis. Amps mett ka:)


No comments:

Post a Comment