Monday, February 24, 2014

Vabariigiaastapäev

Sel korral tahtsin, et pidulauast tõustes ei peaks teist pidi kõhuli voodisse kukkuma ehk siis mul oli võimalus valida kartuli-sealiha-süldi asemel kala, mulgipuder ja juurikad. Taaskord on laual lõhesteigid, ema valmistatud mulgipuder, hakkliha-kapsahautis (peab tunnistama, et maailma on igasuguseid häid sööke tehtud, ent see jääb vaieldamatult parimaks!), sibul-heeringas-leib. Lõhe valmistasime jällegi oma vene potis. Kõrvale aurutasin lillkapsa ja brokoli ning ise sõin küll seekord mulgipudru asemele kinoat ja läätsi. Kõrvale tegin ka väikse salati, mis koosnes järgmisest: jääsalat, tomat, lillkapsas, kurk, sidrunist pigistatud mahl, oliiviõli basiilikuga, veidi balsamicot, 1 muna, granaatõun, punased oad, veidi avokaadot, patisson (see kollane värk) ja seller. Tõusin lauast mõnusalt täis kõhuga ning samas on hea kerge olla:) Tervislikku pidupäeva!


















No comments:

Post a Comment