Thursday, June 12, 2014

porgandiomlett seesami- ja kõrvitsaseemnetega

Tänast hommikut alustasin porgandiomletiga. Selleks kasutasin kolme pisikest värsket porgandit, kaht muna, veidi keefirit (umbes pool väiksemat klaasitäit), soola-pipart, seesami- ja kõrvitsaseemneid. Purustasin esmalt blendris porgandi, lisasin keefiri ja munad. Segu maitsestasin näpuotsatäie roosa soola ja musta pipraga. Enne pannile valamist lisasin ka kõrvitsaseemned. Kui omlett oli mõnda aega vaiksel tulel pannil olnud, puistasin peale seesamiseemned.
Samal ajal valmistasin omleti taldriku ette. Laotasin lehtsalati, lõikusin varsselleri, kurgi, tomati, avokaado ning värviks kikerherneid. Omletil oli mõnus porgani mekk juures. Proovi kindlasti! ;)


No comments:

Post a Comment