Friday, June 13, 2014

banaani-lillkapsa püreesupp basiiliku kanafileega

Vot see oli suurepärane! Kes oleks arvand, et banaan ja lillkapsas on nii hea kombo?! Panin keema kolmveerand banaani ja paar suuremat lillkapsa õisikut. Lisasin kaks küüslaugu küünt ja pool väiksemast sibulast. Keetsin neid tilga veel ja umbes poole klaasi keefiriga. Lisasin näpuotsatäie pruuni suhkrut, roosat soola ja musta pipart. Samal ajal panin ahjuvormi sisse broileri minutipihvi viilu, valasin selle üle basiiliku-mee-sinepi-sidrunipipra kastmega (eelmisest retseptist pärit) ning panin umbes 15 minutiks ahju. Samal ajal püreestasin saumiksriga banaani-lillkapsa segu. Jäi mõnusalt õhuline ja vedel! Kui kana oli ahjus valmis, tükeldasin peale värsket rohelist sibulat ning lisasin tükid supile. Jaaaaa lakkusin taldriku ka puhtaks!






No comments:

Post a Comment